Eres i Imaginando, dues peces del seu últim disc, van obrir el recital de dues hores que Sergio Dalma va protagonitzar ahir a Cap Roig. Després de donar la benvinguda als espectadors i d'agrair a tots aquells que fan possible el festival -des de la premsa per la difusió que en fa fins al públic per resultar decisiu per poder mantenir la música en viu-, va deixar clares les seves intencions i va anunciar que el recital seria més llarg que els d'anys anteriors: "Des d'aquí -va fer broma- he vist moltes cares, algunes d'homes o marits que comentaven "ja t'ho deia, que això aniria per llarg"".

Des del primer moment va tornar a quedar clar que Sergio Dalma té una connexió molt especial amb el seu públic. Es va poder comprovar, per exemple, amb els assistents aixecant-se de les seves cadires i cantant amb l'intèrpret les tornades de temes com Jardín prohibido-"lo siento mucho, la vida es así"-El mundo, o en la gran quantitat d'espectadores que s'acostaven a l'escenari per dornar-li la mà, o en el rebombori que es va organitzar quan va baixar de l'escenari per cantar entre el públic, a cappella, Boig per tu, i tot seguit Déjame contarte. Va ser un dels moments més intensos de la nit.

En el concert també hi va haver espai per homenatjar les cançons italianes que, va dir, va conèixer pels seus pares: "Molts dels que som aquí ens vam formar amb aquestes cançons, fem que les noves generacions les puguin conèixer". Amb aquestes paraules va donar peu a Te amo, Italiano i Gloria, que van tornar a fer aixecar el públic per ballar i saltar.

També va haver-hi moments més íntims, com quan va cantar Esa chica es mía, el seu primer èxit comercial, i va rememorar els tocadiscos. I quan va convidar una nena del públic a pujar a l'escenari just abans de Náufragos.

Sergio Dalma va deixar per al final del recital les seves balades més exitoses, les cançons que tothom coneix. I va ser llavors quan el públic també va créixer més, enardit amb temes clàssics com Yo no te pido la luna, Bailar pegadosGalilea, amb la qual es va acomiadar de Cap Roig amb un nou èxit i després d'haver tornat a convèncer els seus admiradors.