Quimi Portet va posar diumenge punt i final al festival Portalblau de l'Escala, que enguany ha tancat amb una ocupació mitjana del 93% i les entrades esgotades en cinc dels set concerts programats. Portet va presentar a l'escenari de la Mar d'en Manassa els temes del seu nou disc, "s bipolar, però no es va oblidar de recuperar vells èxits amb temes com Flors i violes, Aparteu les criatures, Francesc Pujols, MassaLa Rambla. Tot plegat, fent gala de la seva habitual ironia i més que afinat sentit de l'humor.

Portet no era novell a l'escenari del Portalblau: segons va recordar ell mateix, ja hi havia estat durant l'anterior gira. Acompanyat pel baixista Antonio Fidel -amb qui es coneixen des de l'època de Los Burros-, Jordi Busquets a la guitarra i Ángel Celada (El Último de la Fila) a la bateria, el «guapo del Último de la Fila», com acostuma a autoanomenar-se Portet, va obrir el concert amb cançons del seu últim disc, com "s bipolar, Pamela i On vas cowboy?. Entre el públic, fidel com sempre, va destacar la presència d'un veí de Badalona, en Joan, que segons va explicar el propi Portet, ha assistit a tots els concerts de la gira. Per això, Portet li va agrair la seva presència i li va dedicar Dones nues.

El concert es va anar escalfant amb les bromes de Portet i va encarar la recta final combinant cançons noves, com DaisySenyora Musa, amb altres de més antigues, com Tinc una bèstia dintre meu, Francesc PujolsAparteu les criatures.

Malgrat que el concert va acabar momentàniament amb Massa, Portet va tornar a pujar a l'escenari per fer dos bisos: l'arxiconeguda La Rambla i La Música dels Astres, amb què va cloure, definitivament, l'espectacle.

L'actuació de Portet va servir per posar punt i final al festival Portalblau de l'Escala, que en aquesta edició ha registrat l'assistència de 5.621 espectadors. Les actuacions de Pablo Milanés, Rafael Amargo, Josep Tero, Lídia Pujol i Les Anxovetes van vendre totes les entrades, i la mitjana d'ocupació dels espectacles va superar el 93%. Així mateix, les conferències de Petros Màkaris, "scar Camps i Josep Maria Terricabras van obtenir també èxit, i les dues representacions del Circo Pitanga van ser multitudinàries.