Platja d'Aro es prepara per celebrar la seva festa major, que proposa 34 activitats relacionades amb la música, l'esport i les activitats familiars. Entre les actuacions musicals hi haurà Bruno Oro, Halldor Mar, Les Anxovetes Hora de Joglar o The Excitements.

La majoria de concerts seran gratuïts i es concentraran a la plaça del Mil·lenari, on s'instal·laran també food-trucks. Demà a la nit tocarà Gospel d'Aro, que presentarà el seu primer enregistrament, mentre que divendres hi haurà concert i ball a càrrec de l'Orquestra Montgrins. Dissabte hi haurà un programa doble amb la música més festiva de l'Hora de Joglar i Doctor Prats, mentre que diumenge serà de The Excitements i The Papa's and The Popo's. Finalment, dilluns hi haurà Los 80 Principales i La Golden Beat.

El segon escenari de concerts serà la plaça Major, amb Pesca Salada (divendres), Halldor Mar (dissabte) i l'epectacle familiar Avui fem rock!, amb Orelles de Xocolata (diumenge). Dilluns hi haurà sardanes amb Foment del Montgrí. A l'església de Santa Maria tocaran Giulia Balare & Claire Sananikone (dijous) i divendres Bruno Oro tocarà a la platja Gran.