El doctor en cirurgia Joan Figueras Felip farà el pregó de la festa major de sa Tuna, a Begur. El pregó, que serà el primer acte del programa festiu, tindrà lloc divendres, a les 9 del vespre, al pati de la Capella, a l'entrada del nucli mariner. Seguidament, al mateix espai, tindrà lloc el sopar popular i, posteriorment, música amb el discjòquei Patriarca.

La festa de sa Tuna, que organitza la Comissió de Festes de l'Associació de Veïns i Amics de sa Tuna, continuarà al llarg de tot el cap de setmana amb actes com la tradicional festa de disfresses, que tindrà lloc dissabte a la nit a la plaça del poble. Abans, a les 6 de la tarda, tindrà lloc la xocolatada, un altre acte consolidat a la festa i, seguidament, l'espectacle familiar amb contes i contarelles amb Rosa Fité. Aquests dos actes també es faran al pati de la Capella.

El programa de dissabte es clourà amb el concert de festa major, a partir de dos quarts de 12 de la nit, a càrrec de la Golden Beat, a la plaça de sa Tuna. La Golden Beat és un grup de versions disco-funk de Barcelona amb un directe enèrgic i divertit apte per a tots els públics.

Diumenge, la festa continuarà amb dos actes que també formen part de la seva història. Per una banda, a partir de dos quarts de 7 de la tarda, el partit de futbol al camp municipal de Begur. I a dos quarts d'onze de la nit, el cinema a la fresca al pati de la casa Itarte amb la projecció de Murieron por encima de sus posibilidades.