Blanes celebrarà la festa dels copatrons -Sant Bonós i Sant Maximià- del 19 al 21 d'agost. Un concert dels Tàrraco Surfers i diferents actes tradicionals i familiars seran les activitats més destacades del cap de setmana, organitzats per l'Ajuntament i l'entitat blanenca Acció Cultural Es Viver.

Durant aquesta setmana està previst que es reparteixin els 10.000 programes que s'han editat de la Festa Petita. Com en els darrers anys, el pressupost per a l'organització dels actes puja a poc més de 12.000 euros.

Igual que l'any passat, l'organització ha demanat a un artista local que dissenyi el cartell que encapçala la portada del programa de festes. En aquesta ocasió l'autor ha estat Narcís Balmanya, que a més forma part d'Acció Cultural Es Viver.

Entre les actuacions que hi haurà destaquen els Tàrraco Surfers, que actuaran el dia 19 a la nit, i l'espectacle infantil Marcel Sol, a càrrec de Marcel Gros. Pel que fa als actes tradicionals, el dijous 18 d'agost es farà l'Anunciació de l'inici de la Festa, a les set de la tarda. Divendres hi haurà cercavila i la cursa Córrer el Cós, així com un espectacle infantil i la Caminada Popular Nit de Sant Bonós, que arriba a la 34a edició. Diumenge serà la jornada central de la festa, amb la tirada d'art a la platja, sardinada, xocolatada, l'ofrena foral sota l'Arc dels Copatrons, dinar popular, havaneres i sessió de playback.