Per a Antonio, el càmping Bella Terra de Blanes és un lloc molt especial. Aquí va conèixer fa disset anys la seva dona, malaguenya, i malgrat que viuen a Itàlia, des de llavors han tornat cada estiu a passar-hi les vacances. Ara ho fan amb tota la família, incloses les seves dues filles. De fet, el trobem amb la gran, Desirée, de camí a la piscina del càmping.

Què els porta de vacances a Blanes?

És una tradició de fa anys. El 1999 vaig venir aquí de vacances per visitar el meu germà i vaig conèixer la meva xicota, que més endavant es convertiria en la meva dona. I malgrat que vivim a Itàlia, des de llavors hem tornat cada any a passar aquí les vacances.

Com es van conèixer?

Jo estava amb uns amics, li vaig demanar si em podia posar crema a l'esquena, una cosa va portar a l'altra i ens vam enamorar.

Què fan durant aquests dies de descans?

Ens estem al càmping, anem a la platja, a la piscina... a mi no m'agrada la piscina, però a les nenes sí, molt. I bé, no hi ha res com prendre's una cervesa a la fresca, que aquí és molt més barata que a Itàlia. A més, aquí tenim molts amics, i sempre és agradable retrobar-nos.

Quants dies es queden?

Dues setmanes i mitja. Sempre venim amb cotxe, perquè ens és més còmode.

Què és el millor de la Costa Brava?

[S'ho pensa] Jo crec que els records. A Itàlia nosaltres ja tenim la platja a prop, o sigui que no tindríem per què venir. Però sentim nostàlgia, i a més aquí la gent és molt simpàtica i alegre, tenim molts amics.

I el pitjor?

Podrien escalfar una mica l'aigua, que està molt freda [riu]. És broma. Les platges estan molt ben cuidades, veig que les netegen cada dia i s'hi està realment bé.

És un bon lloc per venir amb criatures?

Sí, i tant. Al càmping sempre fan moltes activitats, i si no, el centre de Blanes és un bon lloc per anar a passejar. A més, hi ha molts llocs on es menja bé.