Hans i Mariana, pare i filla, estan passant uns dies de vacances amb la resta de la família en un càmping de Blanes. Fa anys que passen les vacances a la Costa Brava, tot i que aquesta és la primera vegada que vénen a aquesta localitat en concret. El sol i la platja són, com a tants altres turistes, el que més els atrau.

Com és que han vingut de vacances a Blanes?

Cada any solem venir de vacances a la Costa Brava; ens agrada molt. Gaudim del sol, el bon temps, la gent i les platges. Anteriorment ja hem estat a Calella de Palafrugell, Platja d'Aro, Palamós... cada any procurem anar coneixent els diferents pobles.

Què és el millor de la Costa Brava?

Les tapes i les platges. No hi ha res com anar a fer una cervesa al capvespre a la platja, i si pot ser acompanyat d'unes tapes, millor.

I el pitjor?

Res... bé, potser ens estaria bé que hi hagués un club de platja potent, però no passa res. Amb la resta estem molt contents.

La Costa Brava és cara?

No. A veure, si tu vols anar de luxe pots gastar-te tants diners com vulguis, però en general no tens per què fer-ho.

Què tenen previst fer durant aquests dies?

Demà volem anar a Barcelona, i també tenim previsit visitar els jardins botànics de Blanes, perquè ens n'han parlat molt bé. A part d'això, la resta de dies ens els volem passar estirats sense fer absolutament res a la platja o a la piscina.

S'emporten algun souvenir per a la seva família o amics?

No, perquè com que venim cada any, no tindria sentit que cada vegada els haguéssim de comprar el mateix. Ja ho vam fer al principi.

Creuen que seguiran venint en el futur?

I tant. Però no et podem assegurar que tornem a Blanes, sinó que potser continuarem descobrint altres pobles de la Costa Brava.