16 de agost de 2016
16.08.2016

La «penitència» de Lamari de Chambao

La cantant explica que va beure unes cerveses de més

16.08.2016 | 10:03
La fotografia que Chambao va penjar dissabte al seu Facebook.

Després del desastrós concert de divendres passat a les ruïnes d'Empúries, pel qual van haver de tornar l'import de les entrades, Lamari de Chambao ha mostrat el seu penediment a les xarxes socials i ha explicat que havia begut algunes cerveses de més. Els seus fans li han fet costat i li han agraït la seva valentia i sinceritat.

María del Mar Rodríguez, Lamari de Chambao, s'ha mostrat durant tot el cap de setmana profundament penedida del desastrós concert de divendres passat a les ruïnes d'Empúries, en què l'organització va retornar l'import de les entrades a tots els assistents. Lamari va explicar dissabte a la nit a través de Facebook el que havia passat, reiterant les seves disculpes: "Ahir no vaig menjar en tot el dia pel viatge i les presses i després de la prova de so, a la tarda, em vaig beure dues canyes. Durant el sopar en vaig beure dues més amb una paella i una amanida, i vam brindar abans de sortir a l'escenari amb un xupito de rom", va escriure. I això, va admetre, va tenir conseqüències en la seva actuació: "Ja a l'escenari em vaig començar a trobar malament i marejada. En cap moment se'm va passar pel cap marxar de l'escenari i suspendre el concert, com hauria d'haver fet. He après la lliçó i estic molt avergonyida i afligida. Ho sento", va afegir.

La cantant malaguenya, però, ha rebut el suport de molts seguidors a les xarxes socials. En els més de 300 comentaris que va registrar aquest post, la majoria dels seus fans van agrair-li les disculpes, la sinceritat i van assegurar que tothom es pot equivocar. Alguns, en canvi, continuen decebuts pel concert de divendres, en què la cantant va tenir serioses dificultats per entonar les cançons.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook