Festassa amb amics». Així va descriure a Twitter la periodista Pilar Rahola la festa que va organitzar a Cadaqués en presència del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, la seva dona, Marcela Topor, l´expresident del Barça Joan Laporta, el comissari en cap dels Mossos, Josep Lluís Trapero, els periodistes Helena García-Melero i Joan Vehils, el doctor Bonaventura Clotet, el seu fill, l´actor Marc Clotet, i la seva parella, l´actriu Natalia Sánchez, entre altres. Rahola va penjar un parell de fotografies i un vídeo on es pot veure Puigdemont tocant Let it be, dels Beatles, i Trapero acompanyant-lo amb Paraules d´amor, de Serrat, i va explicar que abans havien compartit una paella. Un dels grans absents de la trobada va ser l´expresident català Artur Mas, que solia ser present en aquest tipus de saraus.

Les imatges van aixecar un gran aldarull a les xarxes socials, on van generar des de conyes fins a crítiques per l´ostentació de la trobada. Davant d´això, Rahola va sortir a RAC 1 per dir que són «una colla d´amics que es reuneix sovint» i que li havia semblat «simpàtic» compartir la trobada a les xarxes. «És una postal d´estiu, no és més que això», va assenyalar Rahola, que a Twitter va indicar que «mostrar un president relaxat, amb guitarra, cançons i amics em sembla una extraordinària imatge de país».

Molts internautes, en canvi, ho van veure com un postureig i els va semblar que la imatge de Puigdemont no sortia afavorida. En vista de l´enrenou, Rahola va dir que ­l´any que ve seguiran fent la paella, però que no en publicarà imatges.

No és pas la primera vegada que Carles Puigdemont, Pilar Rahola i Joan Laporta gaudeixen d'una nit entre amics a Cadaqués. El març passat, Rahola ja va penjar una fotografia a les xarxes socials on es veia el grup d'amics fent el toc en un bar de la localitat empordanesa.