El 45è Festival Internacional de Música de Cadaqués s'ha acabat amb les entrades exhaurides pels darrers tres concerts, amb una ocupació general per sobre del 90% i prop de 8.000 espectadors durant els disset dies d'espectacles ininterromputs.

Eric Budon & The Animals, Estrella Morente i Bruno Oro amb la Vicens Martín Dream Big Band van tancar el festival a l'escenari de Sa Conca. Juntament amb Ramon Mirabet, Juan de la Rubia The Excitements i els cors Quartet Mèlt i In Crescendo, han estat els concerts que han aconseguit més participació del públic, sense oblidar el concert audiovisual que va donar el tret de sortida a una edició que, segons els organitzadors, ha estat la més exitosa dels darrers temps.

En total han estat 21 concerts en 17 dies, amb una programació que s'ha adaptat a cada espai i a cada públic. El Trio Ludwing, l'Ensemble de l'Orquestra de Cadaqués interpretant Granados, el Trio Pitxot, Teràpia de Shock, Pau Boïgues Ensemble, Black Music Big Band, Joan Dausà i Sílvia Comes, entre altres, han estat alguns dels noms propis d'aquesta edició, de la qual l'organització fa una valoració totalment positiva. A més, subratllen que han aconseguit sobreposar-se a alguns contratemps importants, com ara la lesió de Carles Santos i l'infart sofert per Luis Eduardo Aute, a qui van substituir in extremis respectivament l'austraià Steve Smyth i Joan Dausà.

Durant els dies del festival s'han anat succeint les actuacions en els diversos espais programats:?la plaça de Ses Herbes, l'Església de Santa Maria, Sa Perafita, Casa Zendrera-Portitxó, Port Lligat, la Sala Amistat i finalment Sa Conca, que va ser l'escenari de cloenda amb els concerts més massius.