18 de agost de 2016
18.08.2016

Cala Jóncols, de Roses, acollirà dissabte una jornada solidària

18.08.2016 | 07:12

L'hotel Cala Jóncols de Roses acollirà dissabte una jornada solidària a favor de l'alimentació infantil. En concret, els diners que es recaptin es destinaran a Creu Roja per contribuir a la campanya que l'entitat ha posat en marxa aquest estiu sota el lema Donem-li la volta per omplir el plat. Amb aquesta iniciativa Creu Roja busca el suport de la ciutadania, empreses i administracions per garantir que tots els infants tinguin un plat a taula.
Segons van avançar els organitzadors, la jornada solidària hi col·laboraran tres artistes empordanesos: Joan Comella, Narcís Costa i Dolors Ventós, que pintaran set plats de ceràmica de la Bisbal d'Empordà. «La idea és omplir el plat amb racions d'art perquè després es converteixin en aliments per als nens i nenes que ho necessitin» van manifestar els artistes. A partir de dissabte els plats amb les creacions dels quatre artistes es posaran a la venda entre els assistents a la jornada.
A més, a partir de les dotze del migdia, se celebrarà un mercat d'artesania i al vespre es realitzarà una actuació musical a càrrec del grup figuerenc de rumba Merkado Negro.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook