19 de agost de 2016
19.08.2016

Chambao vol fer l'any vinent un concert gratuït a Empúries

Després de retornar les entrades per la desastrosa actuació d'ara fa una setmana, Lamari vol compensar els seus nombrosos seguidors

19.08.2016 | 09:50
Lamari.

Després del desastrós concert que van oferir ara fa una setmana a les ruïnes d'Empúries, pel qual fins i tot van haver de tornar l'import de les entrades a causa de les queixes dels asssistents, Chambao està treballant per oferir l'any vinent un concert gratuït en el mateix emplaçament. A través del seu Facebook oficial, la seva cantant, Lamari, s'ha disculpat reiteradament i ha explicat que ja ha parlat amb l'organització per fer allà un concert gratuït. Segons indica, ella ja l'hauria volgut fer ara mateix, però no ha estat possible. Per això, hi estan treballant de cares al 2017.

El concert de Chambao es va tòrcer per l'actitud erràtica de la cantant, que va tenir problemes per acabar les cançons i va xerrar més que cantar davant la indignació del públic, que la va escridassar i xiular. Les xarxes socials es van omplir de crítiques, de manera que l'endemà Lamari es va disculpar i va anunciar que es retornaria l'import de les entrades. També va explicar que s'havia pres algunes cerveses de més i que Lamari que havia sortit a l'escenari «no era ella».

Suport a les xarxes socials
La majoria dels seus seguidors, tanmateix, li han mostrat el seu suport a través d'internet, tot agraint-li la seva honestedat i sinceritat, i recordant-li que qualsevol pot tenir un mal dia. La cantant andalusa, però, s'ha mostrat molt afectada pel que va succeir i per això està treballant per poder tornar l'any que ve i poder compensar els seus seguidors amb una nova actuació.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook