En Javi, la seva dona i els seus dos fills s'han escapat des de Lleida per passar quatre dies de vacances a la Costa Brava. Són pràcticament els únics dies de festa que en Javi té al llarg de l'any, o sigui que l'objectiu és descansar i desconnectar tant com sigui possible. Anant amb criatures, però, a vegades és complicat. El trobem de camí a l'hotel, per recollir la família i anar-se'n cap a la platja.

És la primera vegada que vénen de vacances a la Costa Brava?

No. La Costa Brava ja ens l'hem recorregut tota, però aquesta sí que és la primera vegada que venim a Blanes.

I per què l'han escollit?

Per estar tranquils. Si fóssim joves aniríem a Lloret [riu], però amb les dues criatures ens hem decidit per Blanes.

Què fan durant aquests dies de vacances?

Ens quedem quatre dies, que pràcticament són els únics que tinc de vacances en tot l'any, perquè tenim fruita i ens n'hem de cuidar. Per això ens estem en un hotel, per relaxar-nos i desconnectar de tot. Anem sobretot a la platja i a la piscina.

La Costa Brava és cara?

No, s'hi està bé. Nosaltres ens allotgem a l'hotel BlauMar i ens ha semblat que està bé de preu. Estem contents amb l'elecció.

Què és el millor de la zona?

Que està a prop de Lleida, de manera que podem venir en cotxe, i és molt «guapo». Hi ha molts llocs per anar i moltes coses per veure. A nosaltres ens agrada molt.

Es quedaran només a Blanes o tenen previst moure's també pels voltants?

Ens quedarem bàsicament per Blanes, perquè amb la canalla no pots anar a gaires llocs. Tenen cinc i vuit anys, de manera que volen bàsicament platja i piscina. A més, en tenim un de mig malalt, o sigui que més complicat encara. Per tant, de moment només tenim pensat anar un dia al parc aquàtic i poca cosa més. L'objectiu és aprofitar aquests dies per desconnectar i descansar tant com puguem.