El músic, cantant i compositor menorquí Guiem Soldevila actuarà avui, a dos quarts d'onze de la nit, al paratge de Santa Cristina de Lloret. El cantautor presentarà el seu últim treball, titulat Amoramort, un disc íntim i fresc que compta amb cançons del propi Soldevila i d'autors com Màrius Torres, Konstandinos Kavafis, Sònia Moll o Mònica Grau. Es tracta d'un disc de contrastos, de polaritats entre llum i fosco, vida i mort, masculí i femení, amb més guitarres, percussió, distorsions i corda que en discos anteriors, però sense deixar de banda els moments íntims de piano i veu.

El concert de Soldevila serà el tercer d'un cicle per on ja han passat formacions com Lax'n'Busto o La Vella Dixieland i Els Vernets amb l'espectacle de Jazzcastells. El cicle es clourà amb un concert íntim format per un trio de cordes a l'interior de l'ermita de Santa Cristina el proper 28 d'agost.

Tots els concerts comencen a dos quarts d'onze de la nit, i l'entrada tant pel d'avui com pel trio de cordes és de deu euros. Els tiquets es poden comprar de forma anticipada al Museu del Mar de Lloret o bé a taquilla el mateix dia de l'actuació.