Tres històries que passen en un mateix espai: l'habitació d'un prostíbul. I cinc joves actors molt coneguts pels espectadors de TV3: Albert Baró, Elisabet Casanovas, Adrian Grösser ( Merlí), Albert Salazar ( La Riera) i Artur Busquets ( Cites), dirigits per Oriol Vila i Raquel Salvador. Aquests són els ingredients de Paradise, una obra de teatre que es va presentar en les jornades professionals de l'any passat al festival Singlot i que dissabte es presentarà al mateix públic de Sant Feliu de Guíxols després d'haver fet sis funcions al Poliorama.

«És un orgull, però també sentim que hem de donar una mica la talla. Hi va haver un vot de confiança per part del Singlot, i ara a veure si agrada», assenyala Artur Busquets. L'actor assegura que es tracta d'una comèdia gamberra, transgressora, que a vegades és políticament incorrecta, «però que al final té un missatge molt clar de llibertat individual i de tolerància». En aquest sentit, és explícit: «Et pots estar rient de la situació i de sobte és com si et fotés una hòstia a la cara, perquè veus que allà darrere hi ha un dramon», explica.

El projecte va sorgir de dos projectes de microteatre escrits per Vila i Salvador, que van escriure les dues primeres parts. Un cop enllestida la tercera, van decidir presentar-lo ja com a obra completa al Singlot, on es va fer «gran». Van aconseguir que el Terrat i el Tricicle entressin com a productors, i això els va permetre anar també al Poliorama, on tornaran properament.

Busquets és conscient que el seu ganxo mediàtic els ha permès arrossegar joves espectadors al teatre: «Molts venen pel fenomen Merlí, però crec que és una cosa positiva. La gent potser ve amb la idea de veure només els seus actors preferits de la sèrie, però n'acaba sortint amb un bon sabor de boca perquè s'hi poden sentir identificats». Aquesta és la manera, reflexiona, que els joves deixin de veure el teatre només com una cosa clàssica i avorrida i es puguin convertir en els espectadors del futur.