Gertrudis, Animal, l'obra Nàufrags i el carnestoltes d'estiu, que inclourà una Holi party, seran els principals atractius de les festes d'agost de Banyoles, que inclouran una trentena d'activitats.

L'Ajuntament va presentar ahir al matí la programació de les festes, que començaran l'11 d'agost i finalitzaran el dia 16. Una de les principals novetats serà el dilluns 14, amb una festa Holi que s'inclourà en el Carnaval d'Estiu del Comitè de Banyolinades. El carnestoltes estiuenc començarà a les cinc de la tarda i s'allargarà fins a la matinada amb concerts de Miquel del Roig, Pelukass i food trucks, entre altres propostes que tindran lloc al parc de la Draga.

Pel que fa a la programació musical, destaca l'actuació de Gertrudis el dissabte 12 d'agost. Una altra cita important serà la revetlla de Festa Major, el dimarts 15 d'agost, que comptarà amb els concerts d'Animal i Hora de Joglar a la plaça Major. El dia abans, el 14, Miquel Abras tocarà a la barca La Tirona.

A més, també hi haurà concerts d'Smoking Souls, el banyolí Pau Brugada i La Monstra, una mostra d'arts i música amb artistes joves de diverses disciplines organitzades pel col·lectiu Arran Pla de l'Estany. D'altra banda, Orelles de Xocolata presentaran el seu nou espectacle, Funky, funky.

Per completar la programació, també s'oferirà l'obra Nàufrags, de La Industrial Teatrera, i un taller-espectacle de circ a càrrec de l'entitat local Un Salt al Circ.