Amics, familiars, clients i treballadors es van reunir ahir al Magic Park de Platja d'Aro per a la inauguració de l'exposició que repassa els seus 43 anys d'història i que servirà per acomiadar-lo definitivament el proper 11 de setembre. Els propietaris, la família Xufré, rebien amb nostàlgia o emoció tots aquells que volien reviure, ni que fos per una estona, la seva infància o joventut.

«S'estan perdent tots els símbols de Platja d'Aro», comentava amb tristesa Patrícia Romero, que recorda totes les hores que va passar patinant i assajant amb les majorets a la pista de patinatge del famòs parc baix-empordanès. I és que amb el Magic Park desapareix tot una institució a la ciutat Platja d'Aro. Així ho reconeix fins i tot la competència, com Miguel Notario, del parc d'atraccions Pepe's, que també es va voler acostar a veure aquesta exposició: «Qui no coneix el Magic Park? Com tot el que suposa una novetat, ha fet molt per a la promoció del poble, igual que nosaltres», explicava Notario mentre observava els objectes de l'exposició.

Una vida entre llums i colors

Entre els visitants també hi havia treballadors i exempleats que han passat tota una vida entre les llums, els colors i l'animació del Magic Park. És el cas, per exemple, de Miguel Centeno, que hi ha treballat durant un total de 26 anys. «Vaig venir un any per fer temporada i m'hi vaig quedar», assenyala. De fet, confessa que allà va conèixer la seva dona, la Magdalena, una clienta que hi anava sovint a patinar. Ara tenen una filla que ahir també visitava l'exposició amb ells. «Veient les fotos, sembla que el temps no hagi passat», indicava Centeno, visiblement emocionat.

Per a Alberto Vasallo, director de l'oficina del Banc Popular a Platja d'Aro, es fa «estrany» pensar que el Magic Park deixarà d'estar al lloc que ha ocupat en els últims 43 anys. Tot i això, desitja «el millor» a tota la família propietària i als treballadors.

La mostra es podrà veure cada tarda, de cinc a dues de la matinada, fins a l'11 de setembre, quan l'establiment tancarà per sempre. Abans, el dia 10, es farà una jornada de portes obertes.