Aquest és el segon any que en Constantin i la seva família -la seva dona i una filla- venen des de Moldàvia per passar les vacances a Platja d'Aro. L'any passat hi van posar els peus per primer cop per visitar uns amics, i els va agradar tant que enguany han decidit repetir. En aquesta ocasió, han llogat un apartament i s'hi estaran durant dues setmanes.

Què és el millor de Platja d'Aro?

El mar i aquesta atmosfera tan relaxada que es respira. Les platges són molt boniques, i amb això en faig prou. No necessitem res més.

És un bon lloc per venir amb la canalla?

Sí, i tant. L'any passat, per exemple, van anar a un concert infantil i ens va agradar molt. Aquí sempre hi ha coses interessants a fer.

Què fan aquests dies de vacances?

Primer de tot, anar a la platja a nedar. Moldàvia és molt petit i no tenim platja, de manera que hem d'agafar l'avió per anar a Turquia o a algun altre lloc. De fet, Turquia és la destinació número 1 per als que vivim a Moldàvia, perquè està només a una hora i mitja d'avió. Aquí es triga més, però tot i això vam pensar que valia la pena tornar.

Troben que hi ha molt de turisme?

Sí que hi ha gent, però encara s'hi està prou bé. Tot i això, l'apartament que hem llogat és una mica sorollós. Al costat hi ha un bar i els pisos estan molt a prop els uns dels altres, de manera que se sent tot, com per exemple els nens que juguen. Però bé, paciència.

La Costa Brava és cara?

Hem notat que els preus han pujat respecte de l'any passat, però encara estan prou bé.

Creuen que tornaran en el futur?

Sí, és possible, tot i que no ho sabem segur. En general, ens agrada canviar de destinació. Però mira, l'any passat ens va agradar tant que hem decidit tornar, o sigui que no se sap mai. Ja veurem com va, de fet avui tot just és el segon dia que som aquí.