1. calella de palafrugell

Hombres G es prepara per fer ballar tot el públic del festival de Cap Roig

Hombres G arriba avui al festival de Cap Roig amb l'objectiu de fer aixecar el públic del seu seient. La banda liderada per David Summers aterrarà al Baix Empordà per fer sonar els grans èxits dels seus trenta anys de carrer, inclosos Devuélveme a mi chica, Marta lleva un marcapasos o Venezia, entre molts altres. Tot un viatge a la dècada dels 80 pensat especialment per als més nostàlgics.

2. festival de porta ferrada

Rosario presenta a Sant Feliu de Guíxols el disc «Gloria a ti»

La petita del clan Flores arriba aquesta nit al festival de la Porta Ferrada per presentar el seu dotzè disc, Gloria a ti, on es barreja el flamenc, ritmes caribenys, balades, funk i rock. Entre les peces que es podran escoltar aquesta nit hi ha Ay Mamasota (un tribut a la seva mare, Lola Flores, en clau de rumba), Hace tiempo (un tema inèdit del seu germà Antonio) i Ay mí Dolores, dedicada, segons afirma, a totes les dones «lluitadores i valentes» com ella mateixa.

3. girona

«Música del Cosmos» per tancar el Tempo sota les Estrelles

El festival Tempo sota les estrelles tancarà avui les seves portes amb una proposta molt original: una combinació de música i astronomia que comptarà amb la col·laboració d'Astro Girona. La «Música del Cosmos» és un espectacle interactiu en què els participants podran escoltar la música de les esferes celestes gràcies a un software que permet traduir a música els sons captats amb les tècniques de la radiosatronomia.