Què els ha portat a tenir una casa a Platja d’Aro?

Ens agrada, sobretot, l’ambient que hi ha, i el fet que hi ha una oferta variada i de tot tipus a nivell de restauració, activitats... quan vam començar a venir els nostres fills tenien al voltant de 17-18 anys, i per a ells hi havia una oferta molt interessant d’oci.

Venen molt sovint?

Tant com podem. A la primavera solem venir els caps de setmana, i a l’estiu durant dues o tres setmanes.

Què fan quan estan per aquí?

Passejar, anar de restaurant, a la platja, a la piscina, al cinema...

Què és el millor de la Costa Brava?

L’ambient familiar. Es fan moltes coses i hi ha joves, però per sort no et trobes un turisme de borratxera. I això ens agrada, perquè nosaltres el que volem és poder descansar. Potser des de fora no ho sembla, perquè es veu molta gent jove, però un cop ets aquí veus que hi ha un turisme familiar, que l’oci està molt controlat, no es fa botellón...

I el pitjor?

Bé, sempre es pot millorar. La mobilitat, per exemple: nosaltres tenim vehicle propi, però moure’s en autobús entre els diferents pobles és molt complicat. Cal millorar la mobilitat entre municipis.

Ha canviat molt, Platja d’Aro, en els darrers anys?

Ha canviat una mica estèticament. Amb la crisi econòmica tot va decaure una mica, però des de fa tres anys s’han posat les piles i hi ha nous comerços, edificis... donen una bona imatge, el poble no s’ha quedat endarrerit.

La Costa Brava és cara?

No. Degut a la crisi, les botigues han baixat els preus. Abans hi havia moltes botigues cares, però ara hi ha una oferta molt àmplia per a la classe mitjana.