11 de juliol de 2018
11.07.2018

Qualitat i varietat en el festival més antic de la Costa Brava

11.07.2018 | 00:40

El consolidat Festival Internacional de Música de s'Agaró, el més veterà de les comarques gironines, iniciarà la seva programació el proper 21 de juliol, amb un programa variat i interpretat sempre pels millors solistes de l'escena internacional actual.

Les actuacions començaran a l'Església de s'Agaró amb Stefano Maffizzoni i Leonardo Zunica, amb un concert on repassaran la música de les pel·lícules més entranyables de la història del cinema.

El festival continuarà el dia 28 de juliol amb l'actuació dels germans Cuenca, que delectaran el públic amb la transcripció del Concert d'Aranjuez per a guitarra i piano, juntament amb altres obres populars.

La pianista polonesa Joanna Trezciak establirà el 5 d'agost un pont entre la música clàssica de Beethoven i el més dramàtic i heroic romanticisme de Chopin.

El següent cap de setmana, el dia 12 d'agost, serà el torn del Trio escollit per la República de Kazahastan, el Forte Trio, que interpretaran, entre d'altres, el Trio de Debussy, com a homenatge a aquest compositor, en el centenari de la seva mort.

L'Orquestra de Chambre Française de Paris tindrà l'oportunitat de tocar amb la carismàtica violinista Eva León, actualment resident a Nova York, i la prestigiosa violoncel·lista Eva Rebacz, el 18 d'agost, amb un programa extraordinari: Els Concerts de Vivaldi i Les Estacions de Piazzolla.

El duet de piano a 4 mans Schiavo-Marchegiani, un dels més actius i apreciats de l'escena internacional, actuarà el 25 d'agost, després d'haver passat per escenaris com el Carnegie Hall de Nova York, la Sala Gran de la Filarmònica de Berlin, el Konzerthaus de Viena, el Mozarteum de Salzburg o el Suntory Hall de Tokio.

El tango serà el protagonista el primer dissabte de setembre amb el Tango en concert de la mà de tres grans artistes clàssics, el pianista catalano-francès Philippe Argenty, la violoncelista polonesa Anna Milulska i l'argentí Dario Polonara al bandoneón.

El festival oferirà també la sensibilitat i rellevància de l'univers femení de Puccini, en un concert ple d'emocions passionals, desventures, frivolitats i amor, de la mà de Silvia di Falco i Diana Nocciero, el dissabte 15 de setembre.

Es clourà el variat cicle amb dos virtuosos que s'uneixen regularment formant un duo de clarinet i piano molt apreciat per la crítica especialitzada, Gianbattista Ciliberti i Piero Rotolo, el 22 de setembre.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook