Com és que han vingut a Lloret de vacances?

Hem vingut a visitar els meus pares, que viuen aquí. Ells van passar més de 30 anys a Suïssa i jo vaig néixer allà, però quan es van jubilar se'n van voler tornar a Espanya i ara viuen aquí tot l'any. Però sempre hem passat aquí les vacances, o sigui que fa molts anys que vinc per aquí.

Quants dies es queden?

Aquesta vegada, dues setmanes.

Quins plans tenen per a aquests dies de descans?

Ens estem pràcticament tot el dia a la platja. Ens agrada molt fer snorkel i provar diferents platges: la de Santa Cristina és molt bonica, igual que Fenals, la de Blanes i la de Sant Francesc. De fet, sempre ens movem entre aquestes quatre i anem canviant. En canvi intentem no anar a la platja principal de Lloret, perquè és molt turística i sempre està molt plena de gent. No val la pena.

Venen cada any?

No sempre, depèn. Però sí, ara fa tres anys seguits que venim.

Quins records en té, de quan era més jove?

Les primeres discoteques que vaig trepitjar van ser aquí, a Lloret, amb les festes de l'escuma... a Suïssa tothom diu: si et vols oblidar del que sigui, ves una setmana a Lloret i tornaràs sense recordar res. I funciona! [riu]. Però ara estem molt més tranquils i venim amb les criatures. El pla és absolutament diferent.

És un bon lloc per venir-hi amb nens petits?

Sí, i tant. És molt tranquil i a ells també els agrada venir. Es poden passar fins a sis hores sota l'aigua i problemes tinc per procurar que no se'm dissolguin [riu ].

I els avis, encantats de tenir-los.

I tant, els meus pares estan contentíssims. Avui perquè han hagut d'anar a fer encàrrecs a Barcelona, però en general venen amb nosaltres a tot arreu. Ens movem en «pack». D'aquesta manera, nosaltres podem descansar una mica i ells disfruten dels nets, o sigui que tots contents!