Joan Manuel Serrat ha cancel·lat els sis propers ­concerts de la seva gira Mediterrano da capo per una faringitis aguda. Entre les cites a les quals no porà acudir hi ha la del Festival de la Porta Ferrada, a Sant Feliu de Guíxols, que s'havia de celebrar el proper dilluns, 6 d'agost.

Serrat ha estat diagnosticat de disfonia per laringitis aguda i el metge li ha prescrit un repòs vocal estricte de dues setmanes. Després d'aquest període, se'l tornarà a evaluar clínicament.

El Festival de la Porta Ferrada ha lamentat no poder comptar amb la presència de Serrat i li ha desitjat que es pugui recuperar el més aviat possible. El procés de devolució d´entrades s´obrirà demà, 1 d´agost, i els interessats s´hauran de dirigir al canal de venda on hagin estat adquirides les localitats.

A banda del concert de Sant Feliu de Guíxols, també haurà de cancel·lar les actuacions previstes a Sitges (31 de juliol), 2 d'agost (Torrevieja), 4 d'agost (Tarragona), 8 d'agost (Starlite) i 10 d'agost (Jerez).

La previsió de l´oficina de manegement és que el cantant pugui reprendre la gira Mediterráneo da capo el 8 de setembre a Palma de Mallorca i pugui continuar amb normalitat el programa de concerts a partir d'aquella data. Durant els mesos d'octubre i novembre la gira es traslladarà a Amèrica i tancarà l'any amb concerts dobles a Madrid i Barcelona.