La presidenta de l'Acadèmia de Cinema Català, la productora, guionista i directora de cinema Isona Passola, serà l'encarregada de llegir el pregó de la Festa Major de Santa Cristina d'Aro. La lectura es farà aquest divendres, primer dia de la festa, a dos quarts de deu de la nit a la plaça de mossèn Baldiri Reixac. La festa s'allargarà durant cinc dies més, amb un programa que reunirà 39 actes diversos i per a totes les edats. Així, durant els dies festius, des de l'àrea de Festes, s'han programat moltes actuacions musicals, però també la jornada castellera, cursa popular, correfoc, sortides o el supertobogan aquàtic. La principal novetat del programa d'aquest any és el campionat de bàsquet 3x3 que organitzen les àrees de Joventut i Esports amb el CB Cristinenc.

Abans del pregó, els cristinencs i cristinenques ja podran començar a gaudir amb dues activitats amb escuma a la plaça 1 d'octubre de 2017, a partir de les sis de la tarda. Després del pregó, tindrà lloc la sisena edició de Corremenhir, amb la colla castellera Minyons de Santa Cristina i batucada d'animació. El primer dia festiu acabarà amb el concert de l'orquestra Di-versiones a la plaça del Mercat. Abans, com a teloners, a les onze de la nit, actuarà el grup Bipolar.

Al llarg de cada dia festiu s'han programat actuacions musicals, especialment concerts i ball de nit, amb la presència de grups com La Chata Orquestra, Hotel Cochambre, Yo suspendí EGB, Chapó o Kontroversia. Però també hi haurà un concert de guitarra, de rockabilly country, folk irlandès i havaneres amb la colla Jacomet, que tancarà el programa festiu. En l'àmbit musical i local, destaca el concert de joves talents del municipi, que tindrà lloc dimarts a la plaça Mn. Baldiri Reixac.