17 de juliol de 2019
17.07.2019
Diari de Girona

«De Viena al Mediterrani» obrirà el festival de s'Agaró

El cicle oferirà un concert gairebé cada cap de setmana des d'aquest dissabte fins al 21 de setembre

17.07.2019 | 00:06
«De Viena al Mediterrani» obrirà el festival de s'Agaró

S'Agaró està a punt de donar el tret de sortida a la 22a edició del seu Festival Internacional de Música, amb un programa de nou concerts a l'església de Nostra Senyora de l'Esperança entre el 20 de juliol i el 21 de setembre. Hi haurà un concert cada cap de setmana excepte el darrer d'agost.

El primer concert tindrà lloc, doncs, aquest dissabte i anirà a càrrec de Nadezda Tokareva i Anna Ferrer, amb el títol De Viena al Mediterrani. El següent diumenge, dia 28, serà el torn de Sugiko Chien i Luca Arnaldo Colombo, que presentaran Les Estacions de Yoshinao Nakada i Astor Piazzolla.

El diumenge 4 d'agost arribarà el torn d' El somni romàntic del Duo Pitros, mentre que l'11 d'agost Azamat Zheltirguzov i Timur Urmancheyev oferiran Les més cèlebres romances russes. El dissabte 17 d'agost, la Johann Strauss Chambert Orchestra interpretarà Passions musicals de Viena, mentre que Gordana Nedeliovska i Elena Atanasovska donaran a conèixer el dia 24 totes les possibilitats sonores de l'oboè.

Ja al setembre, el dia 7 Mariusz Monczak, Nadia Monczak i Steven Massicotte oferiran un viatge musical per França, mentre que el dia 14 Patrick de Ritis, Sacha de Ritis i Michaela de Amicis faran un homenatge a l'òpera. El cicle acabarà el 21 de setembre amb Henryk Blazej i Teresa Kaban.

Aquest festival dona continuïtat a l'històric festival de Senya Blanca, iniciat per Eduard Toldrà i continuat per Xavier Montsalvatge. Es tracta d'una iniciativa de l'Associació Cultural Pau Casals amb el patrocini de l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro i el suport del Departament de Cultura, la Diputació i de diversos mitjans de comunicació, entitats i empreses.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook