La Fundació Luces Solidarias, impulsada per la cantant barcelonina Rocío Soler, ha organitzat per al proper 11 d'agost a Les Teules de Pals, a partir de dos quarts de dotze de la nit, el seu primer concert d'estiu. L'entitat, que des dels seus inicis porta a terme concerts amb finalitats socials relacionades amb els infants, aquesta vegada destinarà tota la recaptació del concert al projecte Lucas que impulsa la parròquia de Sant Mateu del barri de la Guineueta de Barcelona perquè destini els diners a la lluita contra el fracàs escolar i l'exclusió social.

La iniciativa compta amb el suport de Les Teules de Pals, que ofereix l'espai i també es fa càrrec de la producció, promoció i realització tècnica de l'esdeveniment. També compta amb la col·laboració del Festival de música, moda, gastronomia i arts escèniques White Summer que tindrà lloc del 3 al 25 d'agost a les Serres de Pals. El concert està apadrinat pel professor i escriptor Leopoldo Abadía.

Tots els beneficis del concert de Les Teules es destinarà al projecte Lucas, que fa sis anys va impulsar la parròquia Sant Mateu del barri de la Guineueta de Barcelona per combatre el fracàs escolar i l'exclusió social. El projecte busca oferir als pares un suport en la tasca educativa dels seus fills.