Una setantena de joves procedents dels millors conservatoris, institucions i escoles superiors de música d'Europa ompliran durant quatre dies Torroella de Montgrí i l'Estartit del millor talent musical emergent en la sisena edició del festival Fringe, que tindrà lloc entre demà i diumenge, 21 de juliol. Espais emblemàtics del nucli antic de Torroella i la punta del Molinet, a l'Estartit, acolliran fins a vint concerts gratuïts de música clàssica, contemporània i els múltiples estils del jazz. El festival està organitzat per Joventuts Musicals de Torroella de Montgrí amb el suport de la Fundació Banc de Sabadell.

La plaça de Pere Rigau, al centre històric de Torroella, la Fundació Mascort, el Palau Solterra-Fundació Vila Casas, el Museu de la Mediterrània i La Sala acolliran els dotze concerts de música clàssica i contemporània, que tindran lloc entre demà i divendres. En canvi, l'Estartit, on se celebra des de 2014 el Jazz Festival L'Estartit-Costa Brava, acollirà els dies 20 i 21 de juliol els vuit concerts de jazz inclosos en el Fringe.

Els joves músics que participen en el 6è Fringe Festival de Torroella de Montgrí-L'Estartit han estat seleccionats pels conservatoris, escoles superiors de música i institucions que col·laboren amb el Festival. L'Ensemble Dai Contemporain, Psaiko Quartet, Jared Liew Wei, el Quintento O Globo i The Hana Quartet seran els encarregats de tocar el primer dia.