L'orquestra simfònica Vozes, integrada per un centenar de joves músics, serà la protagonista de l'acte solidari Les Nits Blanques, que tindrà lloc demà a Palamós.

La formació oferirà un concert que s'iniciarà a les nou del vespre al Port Esportiu Marina Palamós, que torna a organitzar una nova edició d'aquesta tradicional iniciativa benèfica destinada als projectes solidaris que promouen l'entitat Vozes i la Fundació Kàlida.

Vozes fa possible un projecte integrador per a joves, fent servir l'aprenentatge de la música com a eina de solidaritat, amistat i cohesió social. La Fundació Kàlida, per la seva banda, promou un model d'assistència psicosocial per a pacients amb càncer centrat en la persona, creant espais per acollir i acompanyar les persones que ho necessitin. Els assistents al concert tindran l'oportunitat de poder fer donatiu voluntari a favor d'aquestes entitats.

Un any més el Port Esportiu Marina Palamós organitza el concert solidari Les Nits Blanques, amb l'objectiu de sumar aquesta iniciativa a les propostes culturals al municipi i que tinguin un interès benèfic.

L'edició d'enguany tindrà lloc demà dissabte, 27 de juliol. L'activitat té accés lliure i gratuït, tant per a persones com per als vehicles, que podran estacionar a la zona habilitada d'aparcament. L'únic requisit que demana l'organització als assistents, i si és possible, és que vagin vestits de blanc.

El protagonisme de Les Nits Blanques 2019 serà per a l'orquestra simfònica Vozes, que farà un concert amb un repertori de peces clàssiques i populars. Aquesta entitat és, alhora, una de les beneficiàries de la proposta solidària.