El concert de Las Migas a l'Aplec de l'Amor va tancar diumenge la Festa Major de Santa Anna de Blanes. Es tracta d'una de les tradicions més longeves de les Festes i té lloc cada any el dia 28 de juliol a la cala de Sant Francesc o cala Bona. Enguany, l'esdeveniment ha arribat a les seva edició número 113.

La Migas va ser el grup encarregat de tancar la vetllada a la platja. És tracta d'un conjunt format per quatre dones procedents de diferents indrets d'Espanya que han unit l'art de les seves respectives terres d'origen amb l'aportació personal de cadascuna d'elles, creant un món molt femení, intens, màgic, obert al món i amb tradicions molt elaborades.

A la tarda, l'aplec va començar amb sardanes a càrrec de la Cobla del Col·legi Santa Maria, seguit d'una missa a l'ermita de Sant Francesc que corona la cala, al terme de la qual es va servir una copa de cava. Enguany, l'ofici va coincidir amb l'estrena del nou altar reformat recentment, a càrrec de l'Associació d'Amics de les Ermites de Blanes.