Dues sopranos, dos tenors, dos barítons i l'orquestra de l'Aula Lírica, dirigida pel mestre Aníbal Gil, actuaran el proper dissabte, 10 d'agost, a les deu del vespre, a l'Espai Ridaura de Santa Cristina d'Aro. El concert líric, que forma part del programa Retrobem la Sarsuela -que enguany arriba a l'onzena edició-, comptarà amb fragments de sarsueles, operetes i cançó napolitana. «Es tracta de melodies que perduren en el temps i formen part de la nostra memòria», recorden des de l'àrea municipal de Cultura, que és qui organitza l'activitat musical. La direcció musical i presentació de l'acte anirà a càrrec de Rafael Miralles.

Les sopranos participants en aquesta edició, tote dues líriques, són Mireia Dolç i Cristina Escolà. Els tenors, Josep Lluís Blanch i Vicenç Esteva. I els barítons, Alberto Cazes i Cris Viñas.

El programa musical es dividirà en dues parts, cadascuna de les quals comptarà amb deu interpretacions. El concert s'iniciarà amb un duet de la peça Bohemios, interpretada per Dolç i Esteva, i la primera part s'acabarà amb la interpretació de Marina. Entremig, el públic podrà escoltar peces com La linda tapada, La tabernera del puerto o Cançó d'amor i guerra.

Final conjunt

A la segona part de l'espectacle, continuaran amb el repertori fins arribar a les tres darreres peces, en les quals actuaran conjuntament els sis intèrprets. Aquestes tres peces seran la cançó napolitana O sole mio, Brindis de La traviata i Himno de la amistad, de Los Gavilanes.