Com és que passa les vacances a Lloret?

Tinc un apartament a Cala Canyelles.

Per tant, deu fer temps que hi ve.

Hi he vingut tota la vida, des que tenia quatre anys i m'hi portaven els meus pares. Ara ja em deixen venir sol [riu].

Què el porta a tornar cada any a Lloret?

Hi tinc molts amics, i penso que Cala Canyelles és la millor cala del món... i això que he viatjat! Sento que tot això ja és la meva vida.

Quant de temps es queda?

Dues setmanes, i després aniré venint tots els caps de setmana que pugui.

Quins plans té previstos per aquests dies que ha vingut de vacances?

Al matí vaig a la platja, m'agrada fer submarinisme. I aquests dies també vaig a veure els Focs de Blanes, a passejar pel centre de Lloret... una mica de tot.

Ha canviat, Lloret, des que va començar a venir fins a l'actualitat?

Sí que ha canviat. Va tenir un moment en què va haver-hi una potència discotequera molt important, però quan l'Ajuntament ho va veure va haver-hi un punt d'inflexió i ara és molt més tranquil. S'hi està molt bé.

Ve també a l'hivern?

Una de les coses que més m'agrada, precisament, és que ara hi ha ambient tot l'any. Recordo que, abans, tots els carrers estaven desèrtics, mentre que ara es veu gent amunt i avall tot l'any. I això està molt bé, ja m'agrada que sigui així.