Havien estat abans a Girona?

Sí, ens agrada molt la ciutat. És molt bonica. La part antiga, el fet que està molt a prop de la platja. Ens agrada molt, per això de tant en tant passem l'estiu a Sant Feliu i venim.

Sempre a Sant Feliu?

Sí, normalment sí. Coneixem molt bé la zona, tot i que també hem estat a Platja d'Aro.

Tenen amics per aquí?

No, amics no. Solem baixar nosaltres sols uns dies a relaxar-nos. El pare de la meva dona tenia una casa a Platja d'Aro i a vegades hi venim. Ella hi ve des que era petita.

Han vingut en cotxe?

Sí, és el més pràctic.

Què és el que més els agrada d'aquí?

La regió és molt bonica. En aquesta època de l'any, al juny, encara no hi ha gaires turistes i és molt tranquil·la. La platja és bonica i hi ha molta qualitat de vida. La regió és molt rica culturalment i hi ha molt per visitar. I també hi ha un tema sentimental per a ella, ja que hi venia des de petita.

Els agrada més la ciutat o la costa?

Sobretot a la part de la costa, la naturalesa és molt bonica, i la gent molt simpàtica. Vam anar també a Figueres, al Museu Dalí, i cada any visitem una zona diferent per descobrir coses noves.

Coneixen el camí de ronda?

Sí, el camí aquest que surt des de França! Però no l'hem fet, vam anar directament a Figueres i després vam baixar fins a Sant Feliu. També hem visitat una mica la zona i hem anat a Tossa, passant per la costa.