El festival Sons del Món Empordà ha reunit en la seva dotzena edició, que va acabar dissabte, més de 19.000 persones. D'aquestes, unes 14.000 van assistir a espectacles de pagament, una xifra rècord en la història del certamen, tot i la suspensió per pluja del concert de Judit Neddermann, que havia penjat el cartell d'entrades exhaurides. Així mateix, Texas, Boney M. featuring Maizie Williams, Luz Casal, Roger Mas i Quimi Portet també van pujar a l'escenari amb totes les entrades venudes.

A part, segons expliquen els organitzadors, uns 5.000 espectadors van assistir al concert gratuït de The Original Wailers a la platja d'Empuriabrava. Segons els promotors del festival, l'aposta d'aquesta edició per grups internacionals «ha funcionat» i Sons del Món Empordà s'ha consolidat com «una de les grans cites de l'estiu a la Costa Brava».

12.000 persones a la Ciutadella

Dels prop de 14.000 assistents que van comprar entrada, uns 12.000 ho han fet per als concerts de la Ciutadella de Roses, mentre que 1.100 van anar als espectacles a la portalada de la basílica de Castelló d'Empúries i 530, als dels cellers.

Rozalén va ser l'encarregada de posar punt final a aquesta edició de Sons del Món Empordà, que també va comptar ha comptat amb les actuacions de Ramon Mirabet, Oques Grasses i Sense sal, i Morat i Cesc.