S'Agaró estrena avui el Summer Market La Industrial, que estarà situat al parc de Sant Ramon fins el proper diumenge, 11 d'agost. Es tracta d'una proposta lúdica amb el lema «Let's make it a classic» i busca gaudir de les tardes d'estiu a l'aire lliure amb compres i oci, música en directe i discjòqueis, gastronomia i copes, activitats infantils i performances en un espai de 7.000 m2 amb 2.000 m2 d'aparcament lliure.

En el programa d'activitats destaca el show del Magic Andreu cada dia a les 20 h i les actuacions en directe de la rumba de Toni Cayena, aquest vespre, els clowns Be Water My Friend i les versions rock de Litus 3, divendres 9, la sessió vintage de Robert de Palma DJ, dissabte 10 d'agost, i el pop-rock de Veil, diumenge 11 d'agost.

Un cop acabi el Summer Market, encara hi haurà una sessió de cinema a fresca amb la projecció de Ralph Rompe Internet el 14 d'agost. També des del 20 de juliol i fins al 20 de setembre s'hi desenvolupa el 22è Festival Internacional de Música de s'Agaró a l'església de l'Esperança.