El violinista Ara Malikian ha hagut de cancel·lar el seu concert al Festival de Cap Roig, que estava previst per al proper dilluns, 19 d'agost, «per prescripció mèdica» del cirurgià que li està tractant la seva rehabilitació, després que el passat mes de juny se sotmetés a una operació per una lesió a l'espatlla.

En un comunicat fet públic ahir, l'organització del festival va informar que el metge de Malikian li ha recomanat no tornar als escenaris fins a finals d'agost, per «poder cobrir el nivell d'exigència de cadascun dels seus concerts, de més de dues hores de durada».

«Tres hores al dia de gimnàs, dues hores tocant el violí i tot l'esforç i ganes del món no han estat suficients per arribar de manera òptima al concert», va lamentar l'organització, que retornarà de manera automàtica l'import de les entrades.

Caiguda en baixar d'un avió

Malikian es va lesionar l'espatlla en una caiguda a principis de juny a Costa Rica -en baixar d'un avió-, i després de ser operat va començar «una rehabilitació que s'ha allargat més del que esperava i que l'ha portat a cancel·lar gran part de la seva gira».

En començar la rehabilitació, Malikian va publicar una reflexió sobre la seva situació al seu compte de Twitter: «Mai vaig pensar que després de tocar el violí des dels quatre anys em faria tanta il·lusió aconseguir tocar les quatre cordes. Ens oblidem de la importància de les coses petites».