La seva trajectòria va arrencar amb Operación Triunfo 2017, amb temes com Lo Malo. Ara, l'artista està esprement el seu potencial i des del 22 de juny recorre l'Estat amb Play Tour, la seva primera gira en solitari.

Quines sensacions està vivint amb l'arrancada d'aquesta gira?

Tinc una sensació increïble, tot i que tenia por perquè mai havia fet una gira sola. No sabia gaire com seria ni com em sentiria. Estic envoltada d'un equip increïble que m'acompanya i em fa sentir molt bé. Estic molt contenta, m'ho he preparat molt i tenia moltes ganes que comencés.

Què defineix un disc com Spoiler?

La varietat musical i les lletres. Representa la muntanya russa que ha estat per mi aquest últim any i mig. També defineix la veritat de la meva persona i es pot veure l'estil que buscava.

Ha escrit temes com Con la miel en los labios. Què exigeix a les seves cançons?

Que respirin molta veritat. També tinc temes com Perdimos la razón, que va sorgir arran d'una història inventada d'amors d'estiu. T'inspires en històries que poden explicar-te les teves pròpies amigues. N'hi ha d'altres dins de l'àlbum una mica més rebuscades, que porto molt dins meu. Això busco: que respirin veritat i arribin a la gent. Al final, el bonic de les cançons és que cadascú les faci seves.

Quin és el seu tema preferit de Spoiler?

El disc sencer m'agrada molt. Però a Con la miel en los labios li guardo un apreci especial. Recordo quan la vaig compondre i m'emociono. Vaig sortir força perjudicada component-la perquè m'arribava molt i em va encantar fer-la. També vaig descobrir una forma diferent de compondre: portar a un extrem una cosa que no existia. Vaig portar a l'extrem aquell «què passaria si...» i a partir d'aquí van sortir molts sentiments. Quan la canto, arribo a aquest estat i em poso trista.

A Me quedo canta amb Lola Índigo. Com va sorgir aquesta col·laboració?

Me quedo és una cançó que vaig fer juntament amb El Guincho i Alizzz a Barcelona fa ja un any. Quan l'escoltava sentia que li faltava alguna cosa... i li faltava Lola Índigo. Ho vaig descobrir un mes abans que sortís Spoiler. Estàvem gravant en una de les cabines i a l'altra hi era ella. Li vaig dir que entrés perquè n'escoltés una i després li vaig demanar si podia participar-hi. I així va ser.

També ha col·laborat amb artistes com Lele Pons i fins i tot ha compartit escenari amb David Bisbal o Antonio José. Amb qui li agradaria treballar?

M'agradaria molt gravar una cançó amb David Bisbal o amb Pablo Alborán, a qui admiro moltíssim. També amb Rozalén o amb Vanessa Martín, amb qui vaig estar component. M'he adonat que podria aprendre de tots i amb qualsevol d'ells em semblaria increïble.

Què guarda de l'aventura a OT?

Vaig aprendre moltíssim. Vaig adquirir molta seguretat amb mi mateixa, em van ensenyar moltíssim tots els professors: Mamen, Vicky, Manu... De fet, Vicky és la coreògrafa de la gira i Mamen la meva coach vocal. Les veig cada dia. Al final tot queda a casa.