La coneguda Orquestra Di-Versiones donarà aquest divendres el tret de sortida de la Festa Major de Sant Antoni de Calonge amb el seu tradicional concert de fi d'estiu a l'Espigó Costa Brava. Començarà així una setmana plena de més d'una vintena d'activitats per a tots els públics, que s'allargarà fins al dia 1 de setembre.

El dissabte 24 i 25 d'agost, tindrà lloc el Mercat Hippy, durant el dia al passeig de Josep Mundet. Paral·lelament, el dissabte 24 se celebrarà la Copa Catalunya de Tenis Platja. Posteriorment hi haurà un taller de tatuatges a la guingueta Blue Fish, adreçat a nens i nenes. Per tancar la jornada de dissabte, a dos quarts de set de la tarda començarà un taller de maquillatge infantil.

El diumenge 25 d'agost inclou espectacles vinculats al mercat i també es farà un taller de complements hippies. Això serà a partir de dos quarts de set de la tarda, mentre que el mercat amb animació serà a partir de les nou del vespre. D'altra banda, els concerts de sardanes que s'han anat fent al llarg dels mesos de juliol i agost a Sant Antoni acabaran aquest diumenge amb la Cobla Ciutat de Girona, que actuarà a partir de les deu de la nit a la placeta de l'Espigó Costa Brava.

El dimecres 28 es reprèn la Festa Major amb un taller de reciclatge a la platja per a nens i un taller de jocs matemàtics. Una de les principals novetats de l'edició d'enguany arriba el dijous 29 d'agost, quan se celebrarà la primera edició del Guitar & Wine Sant Antoni, a les set de la tarda. Es tracta d'un concert de guitarra amb vins de la Vall del Tinar.

El 30 d'agost es farà el concurs de pintura sobre asfalt, un taller de milonga, un ball argentí i un concert a càrrec de l'Orquestra Selvatana. El dia 31 hi ha previstos l'espectacle infantil Revolució, el correfoc i un concert de versions a càrrec del Trinomi de Barrets.

Per tancar la festa el diumenge 1 de setembre, se celebrarà el repic de campanes i l'ofici solemne en honor a sant Llop, i els concerts de l'Agrupació Coral Harmonia i el grup Port Bo.