Santa Cristina d'Aro es va convertir la nit de dissabte en la capital de la màgia de la Costa Brava amb la XX edició de Nit d'Il·lusió. La iniciativa va sorgir de l'il·lusionista cristinenc i internacional Xevi, que ha tornat a dirigir aquesta nit d'il·lusionisme i màgia. Al llarg de la nit van actuar vuit mags, ja que a darrera hora es va incorporar la francesa Ilva Scali, que van fer les delícies al públic que omplia novament l'Espai Ridaura al llarg de gairebé dues hores i mitja.

Els artistes convidats en aquesta edició provenien dels estats francès i espanyol, representants de diferents modalitats de l'il·lusionisme i les arts màgiques. A part de Scali, que va oferir un número tradicional, amb coloms inclosos, van actuar el francès Arno, conegut com el Mag dels Ocells, que ja havia actuat el 2009 en la 10a edició del festival. De França també venien Herbert & Alyson, màgica i entranyable parella d'home i ànec que va fer fortuna a Las Vegas, i Maxime Minerbe, amb el seu número de canvi ultraràpid de vestits, vint en menys de cinc minuts.

A escala estatal, van actuar Adrián Conde, conegut com «El Gran Braulio»; Yunke, amb un potent número basat en l' Home de Vitruvi de Leonardo da Vinci, i el madrileny Jaime Figueroa, un altre especialista en màgia còmica. A més, entre mag i mag, el director de l'espectacle, que compta amb el suport de l'Ajuntament, la Generalitat i La Casa Màgica, va fer diversos números d'il·lusionisme, sempre acompanyat de nens.