Blanes acollirà aquest cap de setmana dues actuacions a la plaça dels Països Catalans. En primer lloc, dissabte a les vuit del vespre se celebrarà el Kalaguirock Summer 2019, que inclou quatre grups en el seu cartell: Miss Octubre, Slavedown, Punks & Company i La Revuelta.

L'objectiu d'aquest festival és convertir-se en una mostra de rock local amb alguns convidats. Els blanencs La Revuelta, habituals en les activitats de la vila, seran alguns dels protagonistes indiscutibles, mentre que els convicats més destacats de la nit seran Miss Octubre i els gironins Slavedown. Finalment, els Punks & Company, de Palafolls, tocaran diversos corrents de punk.

Diumenge, d'altra banda, hi haurà el concert de repicó dels Copatrons, que anirà a càrrec de Germà Negre i que es farà en el mateix escenari. L'actuació, que es farà a partir de les 9 de la nit, s'havia de fer el passat dissabte 27 de juliol en el festival Korreketoquen, coincidint amb la festa major de Santa Anna, però la pluja va obligar a aplaçar-lo.