Hongria va vèncer Àustria en el clàssic europeu (2-0), un duel que va viure a Bordeus seva edició número 137 i en el qual, a més, el porter magiar, Gabor Király, va batre el rècord d'edat de la història de l'Eurocopa a jugar amb 40 anys i 75 dies d'edat. Els gols d'Adam Szalai (minut 62), davanter de l'Hannover 96 i ex del Madrid Castella (07-10), i el de Zoltan Stieber (minut 87), van decantar el duel a favor d'Hongria, que fins a la diana de Szalai estava sent superada per Àustria.

Perquè, en el combat, lent i amb poques accions vistoses, eren els austríacs els que més proposaven. El partit, de ritme lent, semblava decantar-se del costat austríac. Alaba, Junozovic i Harnik van tenir ocasions per fer l'1-0. No obstant això, en quatre minuts, Hongria va canviar completament el partit. Si en el minut 62 es va avançar, en el 66 va ser expulsat Dragovic per una planxa a un rival que li va valer la segona groga. A partitr d'aquí, Àustria va acabar de desaparèixer i Hongria va tenir temps per sentenciar el partit.