Marek Hamsik, amb una assistència a Weiss i amb un golàs, va dirigir la victòria balsàmica del seu equip per 1-2 davant Rússia, que, amb un punt en dues jornades, es va complicar l'existència a l'Eurocopa de França. Hamskik, l'estrella eslovaca, no va defraudar i va conduir el seu equip cap a la victòria amb una actuació destacada en col·laboració amb la timorata defensa russa. Ell i Weiis, amb un parell d'urpades a la primera part, van obrir el camí cap als tres punts que necessitava Eslovàquia amb urgència.

Eslovàquia va aguantar el marcador gairebé sense problemes fins al minut 81, quan Glushakov va retallar distàncies amb un cop de cap des de dins de l'àrea eslovaca. No obstant això, els últims intents russos no van tenir efecte i Eslovàquia, amb tres punts, es va col·locar en bona posició per arribar als vuitens de final. Davant Anglaterra es jugarà moltes de les seves opcions, però més complicat ho tindrà Rússia. Amb aquesta derrota, afrontarà l'última jornada amb un punt i un peu i mig fora.