Pedro Rodríguez va assegurar ahir a la tarda que no està penedit de les declaracions que havia fet hores abans en què es qüestiona el seu present i futur en la selecció espanyola, va agrair la confiança del seleccionador espanyol ?Vicente del Bosque i va demanar perdó a qui se sentís ofès.

"No estic penedit no, si em preguntes què em passarà en el futur en la selecció repeteixo el mateix. No sé de la meva continuïtat, hi ha molts jugadors per venir. Estic agraït de formar part d'aquest grandíssim equip, he estat aquí sis anys i el he dit no és res contra el seleccionador, ni cap bomba", va començar dient a la sala de premsa de l'estadi de Bordeus, on va comparèixer per apagar un incendi que li havia provocat un munt de critíques, sobretot a les xarxes socials.

"Si he de rectificar, sobretot pels aficionats, ho faig, però he parlat amb Del Bosque i amb els meus companys i ho veuen normal. No entenc per què s'ha muntat això. Estic agraït per ser un dels 23 elegits i agraeixo a Vicente les vegades que m'ha portat perquè sense ell no hauria aconseguit un Mundial ni l'Eurocopa. Prefereixo sortir i que no se'n parli més. Si he molestat a algú demano perdó però no crec que n'hi hagi per a tant", va afegir Pedro.

Per la seva part, Vicente de Bosque també va intentar treure ferro a la polèmica. "Hem parlat i m'ha dit que no s'ha ficat amb ningú. Crec que l'ha traït el subconscient d'una forma involuntària. Part del que ha dit ara li pesa haver-ho dit, mostrant una realitat dels que no juguen i volen jugar", va assegurar Del Bosque que, de moment, compta amb Nolito i David Silva com a acompanyants del davanter centre Morata o Aduriz.