Alemanya, amb un gran partit de Julian Draxler, va guanyar 3-0 amb solvència i va aconseguir els quarts de final de l'Eurocopa amb una superioritat que la confirma com una de les seleccions favorites al títol.

De moment, dels possibles candidats que han jugat els vuitens de final, el conjunt germà ha resultat ser el més fiable. Portugal i Croàcia van decebre amb un partit tosc que es van portar els lusitans de chiripa. I França va haver de sofrir per remuntar un 0-1 davant Irlanda, que fins a l'aparició d'Antoine Griezmann va posar contra les cordes als amfitrions.

Mancant l'Itàlia-Espanya i del concurs de Bèlgica i Anglaterra, Alemanya va demostrar que a hores d'ara del torneig està per sobre dels seus altres contrincants. És cert que el rival convidava a fer-se una passejada i també és cert que Alemanya no s'ha vist les cares encara amb una selecció gran (també ha jugat contra Irlanda del Nord, Polònia i Ucraïna).

Però, encara que encara necessita passar aquesta prova, avui va demostrar estar una mica millor que la resta. Eslovàquia gairebé mai va ser rival. Amb prou feines va inquietar a Alemanya. No perquè no volia. Simplement, no li van deixar. I és que Alemanya, criticada per la seva falta d'encert golejador, va sortir a per totes amb un canvi definitiu.

Fitxa tècnica:

3 - Alemanya: Neuer; Kimmich, Boateng (Höwedes, min. 70), Hummels, Hector; Kroos, Khedira (Schwenteiger, min. 76); Müller, Özil, Draxler (Podolski, min. 70); i Mario Gómez.

0 - Eslovàquia: Kozacik; Pekarik, Skrtel, Durica, Gyomber (Salata, min. 84); Hrosovsky, Skriniar, Hamsik; Kucka, Duris (Sestak, min. 64) y Weiss (Grejus, min. 46).

Gols: 1-0, min. 7: Boateng; 2-0, min. 43: Mario Gómez; 3-0, min. 63: Draxler.

Àrbitre: Szymon Marciniak (Polonia). Va mostrar groga a a Skrtel (min. 12) i a Kucka (min. 89) per part d'Eslovàquia, i a Hummels (min. 67) per Alemanya.