08 de març de 2011
08.03.2011
Campanya promocional

Emma Watson, una ecologista molt sensual

La protagonista de la saga Harry Potter ens sorprèn amb la campanya d'una marca de roba

07.03.2011 | 23:52

Ha aconseguit, com ningú, compaginar la seva carrera d'actriu amb la seva faceta de dissenyadora, a més de prestar de tant en tant com a imatge d'alguna marca de roba. La protagonista de Harry Potter ha presentat la seva nova col lecció de peces ecològiques per a la firma People Tree. I amb aquesta ja van tres.

Fa algunes setmanes vam poder veure un avançament de la col·lecció que People Tree proposa per a la temporada de primavera-estiu 2011. Ara, Emma Watson ha decidit ensenyar una mica més.

Lluint un look desenfadat però amb aquest toc elegant del qual l'actriu sempre fa gala, la protagonista de Harry Potter posa amb diferents conjunts de roba la confecció va ser supervisada per ella mateixa.

Amb el seu ja famós i afavoridor pentinat, Emma Watson posa amb vestit negre de lunars blancs, lluint cames amb uns shorts texans, amb un impactant i provocatiu minivestit de flors o amb vestit de quadres blancs, negres i tul.

Tot això es recull en unes fotografies que al mateix temps que demostren frescor i joventut, serveixen perquè l'actriu demostri que no hi ha ningú millor que ella per mostrar els seus dissenys que a més, recaptaran fons per als països en vies de desenvolupament.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook