13 de març de 2011
13.03.2011
Vacances als Alps

Carlota Casiraghi i Alex Dellal, romàntica i familiar escapada

La néta de Grace Kelly i el fill de l'empresari Guy Dellall han gaudit d'uns dies a l'estació d'esquí Zürs

10.03.2011 | 17:29
Carlota Casiraghi ha passat uns dies en família a Àustria

Neu, amor, família i molt d'estil són els termes que defineixen a la perfecció l'últim viatge de la família. L'estació d'esquí Zürs a Àustria, la passarel·la blanca escollida que va gaudir de la presència reial.

Els joves guapos són apassionats de l'esport hivernal i del bon estil. Dos components heretats de la princesa de Carolina de Mònaco, qui tampoc va voler faltar a la cita de vacances.

Al seu costat es va poder veure la princesa Alexandra, qui va viatjar amb la família per participar en un concurs d'esquí. Tots i cadascun van brillar sobre la catifa blanca lluint exquisits conjunts com ja ens tenen acostumats.

Carlota va enlluernar una vegada més lluint plumífer verd, texans i, com a complements, una juvenil gorra de llana amb pompó de color gris amb detalls en blanc i, a to, unes botes, model Dina, de la firma Geox. La bellesa natural i el bon gust recauen cada dia més en la filla de Stéfano Casiraghi.

La néta de Grace Kelly i el fill de l'empresari Guy Dellall van gaudir d'uns dies d'amor a l'estació austriaca. La relació, que va començar fa quatre anys sembla anar vent en popa, cada dia la parella protagonitzen fotos més romàntiques.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook