No sabem si serà perquè acaba de fer 30 anys o si tindrà alguna cosa a veure el seu nou nòvio en tot això però, segons sembla, a la celebrity li han entrat ganes de posar. "Se m'ha despertat l'instint maternal", ha assegurat la nord-americana a qui pot ser que aviat vegem lluir panxeta. O no.

"Cy és el millor nòvio que he tingut mai. Sóc molt feliç amb ell i, algunes vegades, sento com que m'agradaria ser mare. En el futur m'encantaria tenir fills", ha explicat l'hereva dels Hotels Hilton en declaracions exclusives a bang Showbiz.

La que assegura que no té res a veure amb aquests desitjos maternals és la mare Paris Hilton, Kathy, que ha explicat als mitjans que mai "pressionaria" la seva filla perquè es casés amb el seu xicot. Això si, al seu parer, la protagonista de 'Simple Life' serà una mare "increïble".

"Adora a Cy però mai la pressionaré perquè passi per l'altar precisament perquè jo em vaig casar molt jove. No vull que elles s´hi sentin obligades", ha comentat Kathy.

"Serà una mare al·lucinant. L'altre dia vam estar en un comerç i hi havia més de 1.000 persones allà. Quan van aparèixer els seus nens a Paris se li van il·luminar els ulls i vaig poder veure la il·lusió pels nadons i per un casament", assegura la futura àvia dels fills de Paris.