Els encants naturals i l'aigua que banya la ciutat de Rio de Janeiro, encarnats per la model brasilera Isabelia Fontana, han servit d'inspiració per als dissenys presentats aquest dimecres en la segona jornada de la Setmana de la Moda carioca.

Amb una col·lecció en què predominen els tons ataronjats i grisos, la signatura Salines ha fet aquest dimecres una aposta poc arriscada per a la temporada de l'estiu austral, emmarcada en la continuïtat en presentar una línia de biquinis que emulen les belleses paisatgístiques de la ciutat.

En la seva presentació, la dissenyadora Jacqueline de Biase ha ressaltat la sensualitat femenina amb vistosos barrets de bany i amb creacions que combinen el color rosa i el groc.

La model Isabelia Fontana ha acaparat tots els flaixos quan ha desfilat amb una suggerent roba de bany que evoca els sinuosos dissenys de les voreres de la turística platja de Copacabana.

Les creacions de Biase es completen amb cenyits vestits de bany femenins inspirats en l'essència de les melodies de la samba i la bossa nova, dos estils purament brasilers, i en la felicitat que es respira a la ciutat carioca.

La signatura Totem ha presentat una proposta relaxada amb vestits en què predomina el blau marí, en un clar gest de complicitat a les aigües de l'Atlàntic que banyen Rio de Janeiro.

En la desfilada de l'estilista Fred D'Orey no han faltat les clàssiques ulleres acolorides, una àmplia gamma de beix esquitxada amb tonalitats vermelles, les originals bosses de platja i la típica aposta per la transparència i per l'esquena descoberta.

A la col·lecció d'home, D'Orey recórre a les bermudes blanques i a les camises folgades per realçar el magnetisme masculí.

Les desfilades que tancaran la segona jornada de la "Fashion Rio", que es prolongarà fins dissabte, són Espai Fashion i Oestudio.