Fa pocs dies els mitjans de mig món es van fer ressò de la notícia sobre la mort del gos de l'actriu Jennifer Aniston i pel que sembla la seva exparella, Brad Pitt, està sent el seu millor consol aquests moments difícils.

Diuen que el gos és el millor amic de l'home, la seva pèrdua és tan sentida, de vegades, que els seus amos poden trigar molt a superar-lo. Així ha hagut de ser la mort de Norman o "el seu bebè"-tal com es referia l'actriu al seu gos.

L'actriu va avisar del que va passar al seu ex a través d'un mail, pel que sembla el marit d'Angelina Jolie tenia un afecte especial pel caní, ja que havia compartit amb ell molts moments de la vida.

Brad Pitt no va dubtar a trucar a l'actriu per consolar-la i fins i tot alguns mitjans apunten que l'actor estaria pensant en comprar un altre gos a Aniston quan aquesta es recuperi.

Tot i que les últimes notícies apuntaven que l'actriu comparteix la seva vida sentimental amb el també actor Justin Theroux, en aquesta dura ocasió ha estat la seva exparella el millor suport.