Cristiano Ronaldo està fent un esforç perquè la seva família accepti la seva relació amb la model Irina Shayk. Això sí, sembla que el 'treball' del portuguès comença a fer efecte i, a poc a poc, la família del davanter es mostra més receptiva amb la model russa.

Així, la setmana passada, segons exposa la revista portuguesa 'Vidas', Cristiano Ronaldo va portar a la seva xicota a la seva terra natal, Madeira, on viu el clan Aveiro. Allà, l'actitud d'Irina Shayk, especialment amb el fill de Cristià, no va passar desapercebuda per als familiars més propers del madridista. "Irina ha demostrat que li agrada força Cristianinho. Cuida bé d'ell i és molt afectuosa", va dir un membre de la família a l'esmentada revista portuguesa.

Una altra actitud que ha agradat a la família Aveiro és l´afany de la model per protegir el petit fill de Ronaldo de les càmeres. "Aquesta actitud demostra que vol protegir-lo de tot i de tots. Per a molts, un gest pot semblar normal, però per Dolors (la mare del futbolista) és una prova més de les seves bones intencions".

Això sí, els continus posats d'Irina lleugera de roba segueixen sent un factor que no agrada a l'entorn de Cristiano.