Les vacances escolars dels tres fills del clan Beckham s'aproximen, igual que el naixement de la seva germaneta Atlanta, i els milionaris pares han llogat una mansió a Malibú per passar l'estiu i els primers mesos de la primera filla de la parella, per la qual pagaran 110.000 euros de renda mensual.

Victoria Beckham donarà a llum per cessaria a la seva primera filla el proper 4 de juliol en un hospital de Los Angeles, tal com han programat, coincidint amb el Dia de la Independència.

A més per aquesta data, els petits Romeo, Brooklyn i Cruz acabaran el seu curs escolar i començaran les seves vacances estiuenques. Res millor que passar-les en una gran mansió a peu d'una platja paradisíaca. Per això, David i Victoria no han dubtat a buscar una caseta que s'adaptés a tots les seves necessitats.

La mansió triada, que té un lloguer de 110.000 euros al mes, es troba en una zona exclusiva de Malibú. Compta amb set habitacions, nou banys, spa, piscina, zones enjardinades... Tot amb vistes a l'oceà Pacífic, gràcies als seus grans finestrals. La finca compta amb 940 metres quadrats, a més d'un exquisit i nou disseny. De moment, el matrimoni ha decidit llogar-la per als mesos d´estiu.

Però la caseta de Malibú no ha estat l'única adquisició, la parella hollywoodiana també ha llogat una casa propera a l'hospital on naixerà Atlanta perquè els familiars que vagin a visitar-los puguin allotjar-se. Ja se sap que Victoria és una amant dels detalls, molt luxosos, però detalls.